Du kan trygt overlade alt flise/klinkearbejdet til vores dygtige flisemurer, som har utallige års erfaring på netop det område.

Fliser og klinker er med til at sætte deres helt specielle præg på badeværelset, køkkenet, i bryggerset eller måske i køkken-alrummet på henholdsvis gulv og/eller væg.

Der er en masse muligheder for kombinationer af fliser/klinker. Det kan være størrelsen på flisen/klinken, materialet de er lavet af, ligesom der også er masser af farver og faconer, der kan vælges imellem. Vi har både mange års erfaring og masser af ideer, som vi sammen kan drøfte, så vi finder den løsning, der lever op til dine forventninger.

Måske har du kun behov for at få repareret/udskiftet dine klinker/fliser, som det ofte er tilfældet i f.eks. brusekabinen. Du skal også være opmærksom på, at gummifuger såvel som almindelige fuger, kan trænge til at blive gennemgået, så evt. revner og huller bliver repareret, inden skaden griber om sig.

Vi hjælper også gerne med råd og vejledning til at få de rette badeværelsesmøbler, så de passer perfekt til de indretningsmuligheder, der er i badeværelset.

Kontakt os

Leave this field blank